Pàgines

dissabte, 16 de març del 2013

Fira 2013, comença la festa!

L'ACV ja s'ha posat en marxa en quant a la fira 2013 i ha posat una pancarta a l'arribada del poble per dir NO al projecte de macro autopista que vol enterrar el nostre futur. 






Postures enfrontades MÉS - PSOE

La roda de premsa de MÉS per Mallorca ha provocat un evident posicionament enfrontat entre MÉS per Mallorca i el PSOE envers el projecte de Segon Cinturó. La premsa se'n fa resò.



Roda de premsa del grup municipal i insular de Més per Mallorca en contra de l'actual projecte de Segon Cinturó en el seu pas per Son Ferriol. 








divendres, 15 de març del 2013

Son Banya aturat

Tal i com treu la notícia el Diari de Balears d'avui, el desmantellament de Son Banya s'ha aturat durant aquesta legislatura. És vergonyós tenir un nucli de venda de droga durant dècades a les portes del nostre poble i veure la paràlisi institucional a l'hora d'executar el seu enderrocament. 


dimarts, 12 de març del 2013

Preparatius Fira 2013


L'ACV ja està preparant de valent la fira 2013...









Visita Canal 4 TV

El passat mes de febrer ens va visitar a Son Ferriol un equip de Canal 4 interessant-se per la problemàtica del nostre poble, entrevistant-se en diferents membres de la nostra Junta Directiva. El programa, segons ens informen, serà emès en breu.