dimecres, 7 de setembre del 2011

Reunió amb el DG de Carreteres

Ahir va tenir lloc una reunió entre representants de la nostra Associació, de l'AVV Sant Antoni Abat i el Director General de Carreteres, Rafel Gelabert, que vingué acompanyat del coordinador del projecte de Segon Cinturó, Pep Morell. El resultat de la reunió fou el següent;

1. Una bona predisposició i tarannà dialogant per part dels nous gestors.

2. El soterrament sembla descartat degut a problemes freàtics. En tot cas, estudien aprofundir un metre més la fondària de la via per reduir l'impacte del projecte sobre els veïnats. 

3. Es vol donar una solució al trànsit sud de Son Ferriol a través d'una ampliació i millora del Camí de les Bateries. Ho vérem bé les dues associacions. 

4. Proposàrem, davant la negativa al soterrament, desviar l'eix de la nova via en direcció Son Llàtzer. Estudiaran el tema, però es mostraren predisposats a fer-ho.

5. El desplaçament de l'eix permetria reduir l'impacte del pont i allunyar les rotondes de Son Ferriol, i, per tant, també el seu impacte. Quedaria, a més, un passeig per davant del mur acústic que permetria passejar i anar-hi en bicicleta.

6. El tema de la ronda nord no ho veuen clar, ho volen estudiar i tot dependrà de l'opinió de l'Ajuntament. Estam intentant concordar una reunió amb representants de l'Ajuntament. 

7. Continuam amb el diàleg i amb la feina negociadora. De totes formes, anunciar que volen adjudicar les obres a inici durant el mes de gener pròxim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada