dimarts, 22 de novembre del 2011

Reunio a Cort

Avui dematí un representació de l'AVV, conformada per en Toni Bennàssar, Joana Moyà, Pedro Payeras i Teresa Sànchez ens hem reunit amb els responsables de Cort Álvaro Gijón (Turisme), Gabriel Vallejo (mobilitat) i Antònia Fornaris, regidora de districte de Son Ferriol. 

El resultat de la reunió ha estat el següent:

1. Cort ha considerat lògica la nostra proposta de nou traçat del Segon Cinturó, amb desplaçament de la rotonda del Camí Vell de Sineu i la construcció d'una ronda de circumval·lació. Es començarà a analitzar el nostre projecte per part dels tècnics de l'Ajuntament. 

2. Se'ls ha informat de la intenció de celebrar una assemblea popular al poble, a la qual seran convidats.

3. En quant al projecte de l'institut, se'ns ha dit que a hores d'ara el projecte està aturat, i vinculat, en tot cas al canvi de PGOU de Palma. No hi ha acord amb la propietària dels terrenys, no és possible fer l'expropiació, i no sembla que hi hagi doblers a la Conselleria d'Educació per fer l'institut, per tant, sembla que durant 4 o 5 anys estarà tot plegat aturat. 

4. Se'ls ha informat de la problemàtica en matèria de prostitució a Son Ferriol i de què presentarem una denúncia per a què Cort actuï.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada