dissabte, 28 de gener del 2012

Assemblea sobre el Segon Cinturó

Avui dematí ha tingut lloc a Son Ferriol l'assemblea veïnat sobre el Segon Cinturó. Hi han participat més de 75 veïnats que han mostrat la seva preocupació sobre el projecte que vol executar el Consell de Mallorca. S'ha posat en coneixement dels veïnats que les diferents propostes significatives de modificació de traçat que ha anat aportant l'AVV han estat desestimades pel Consell de Mallorca i, en el termini d'un tres mesos, es fa comptes d'iniciar les obres. Des de l'AVV no es comparteix que s'hagi de construir un projecte que implica una autopista amb trams de fins sis carrils si es computen les rampes d'accés a les rotondes elevades; si, per contra, es descarta la perllongació del projecte en direcció a la UIB. A més a més, s'ha posat de manifest que és una reivindicació irrenunciable pel poble la construcció de voravies por poder accedir a peu fins a l'hospital de Son Llatzer. Aquesta reivindicació s'ha accentuat dins el poble des de la mort de dos veïnats atropellats mentre es dirigien a l'hospital. 

S'estudiaran, des de l'AVV, la celebració de futures mobilitzacions popular reivindicant el canvi de projecte de Segon Cinturó en el seu pas per Son Ferriol.

S'ha de significar que l'AVV havia fet arribar la convidada a explicar el projecte als responsables del Consell que han declinat l'oferiment. Així mateix, s'ha convidat a la resta de formacions polítiques, i, únicament han acudit la coalició PSM-IV (amb la presència del seu portaveu insular Joan Font) i Esquerra Unida, representada per Sebastiano Rossi. 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada