divendres, 9 de març del 2012

Plantada sarcàstica d'arbres al Carrer Civada



Avui dematí s'ha produït una plantada "oficial" d'arbres al Carrer Civada de Son Ferriol. Els nostres directius de la zona ens han realitzat la següent crònica de l'esdeveniment: 

Finalment no ha comparegut Su Il.lustríssima senyor Batle i el que ho ha fet ha estat el Sr. Sansó (infraestructures). Han plantat una sèrie d’arbres fent-se fotos les autoritats donant testimoni de la seva abnegada vida envers la societat .

Els arbres que han posat han estat uns perennes al centre , on ja hi havia d’aquests tipus, i , i aquí bé lo bo…. Uns caducs a les bandes del parc.

Aquest caducs són Melies, un arbrets que es faran de 15 m d’altura, de fulla caduca que caurà a començaments de la tardor en precioses fulletes que decoraran els porxos de les cases del carrer Civada (la granera treurà fum).

Peró el millor és que les Melies donen unes bolletes, moltes de fet, que també cauen i que són els seus fruits. Aquests fruits no és que siguin tòxics, no. Són MORTALS a la seva ingesta, basta una bolleta.

Des d’aquestes línees convidam als pares i mares a que vagin a jugar amb  els seus fills a aquest parc quant l’ombra (quant la tinguin) faci un lloc d’ensomni. Com tothom sap els nins no s’enduen res a la boca.

Hi ha algo més divertit encara. Segurament es fara un parc de gronxadors infantils allà.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada