dissabte, 9 de maig del 2020

Concert amb la privada

L' Associació Sa Creu Vermella, des de la seva fundació fa ara 15 anys, ha lluitat de forma incansable per aconseguir la construcció d'un Institut de Secundària pels joves de Son Ferriol, Sant Jordi, S'Hostalot, Sa Casa Blanca, Son Gual, etc. així com d'un nou CEIP públic pels nins de tota la nostra zona rural… a falta d’Institut al poble, els nostres joves han d’agafar autobús cada matí i són repartits per diferents IES de Palma i Marratxí amb els problemes que això reporta per ells, i per les seves famílies. 

Hem de manifestar la nostra indignació de veure com no s'ha donat durant les dues darreres legislatures ni una sola passa en ferm per a la seva construcció del nou IES/CEIP i com, en canvi, s'acaba d'ampliar per part de la Conselleria Educació, Universitat i Recerca de les Illes Balears pel proper curs el concert amb l’escola privada de Son Ferriol oferint a partir d’ara un nou concert de l'educació infantil.

Des de l’Associació Sa Creu Vermella consideram que la construcció del IES i d’un nou CEIP a Son Ferriol ha de ser una inversió prioritària, enlloc de destinar els diners a nous concerts amb l’ensenyament privat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada