dimarts, 19 de juliol del 2011

Reunió Junta Directiva 18/07/2001

Ahir dilluns tingué lloc la reunió ordinària de la Junta Directiva en la qual es prengueren els següents

ACORDS

  1. Mirar de establir una reunió amb en Mauricio Rovira.
  2. Establir contacte amb l'associació de biòlegs Arbre Mallorca, per instat a que cada obra pública vengui dotada amb una partida de sembra d'arbres mediterranis.
  3. Detectada la baixa intensitat de les accions contràries al Segon Cinturó després de les eleccions del 22-M, s'acorda vehicular les accions internes mitjançant el GOB.
  4. Es dona la benvinguda a l'antic activista de l'AVV en la seva fase inicial, el Sr. Ricardo Sánchez.
  5. Es decideix elaborar un comunicat de suport a Televisió de Mallorca [M] i Ona Mallorca, detectat el seu tancament imminent per part del "liquidador" d'UPD.
  6. Membres de l'AVV es queixen del mal estat de les aceres, arquetes i faroles, etc. del poble. S'insta a que cada veïnat tiri fotos de les instal·lacions en mal estat per poder canalitzar millor la demanda a la batlia, via Sebastià Sansó.
  7. Hi tenim una baixa en la junta i possiblement n'hi hagi una més.
  8. Tema CLH: davant la resposta comercial de la D.G. d'Emergències i per no perdre més temps amb cartes inútils s'acorda sol·licitar una cita amb el Director General per conèixer de primera mà que passa amb son Ferriol si la planta de combustible tingués un accident greu per qualsevol motiu, en relació a les distàncies de seguretat amb vials públics, cases particulars, hospital son Llàtzer, aeroport de son St. Joan, Mercapalma, emissions de gasos, bassa de residus líquids, adaptació de la nostra llei a les directives europees CE,  etc.
  9. Romeria de St.Bernat de dia 19 d'agost: se decideix fer pinya amb el GOB i la comissió per organitzar una acte reivindicatiu, doncs la futura via connectora també passa a prop del monastir La Real, ja matxacat visualment per l'hospitat son Espases.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada