dimarts, 4 d’octubre del 2011

Junta Directiva 3/10/2011


Resum de la Junta Directiva mantinguda ahir dia 3 d'octubre de 2011:


1. Hi tenim programada una reunió final avui a les 13h a Carreteres amb el conseller insular Mauricio Rovira com a darrer intent de negociar o dialogar amb el CIM.

2.La proposta de pont enlloc de rotonda a sobre l'enllaç de la Ma-30 i el camí vell de Sineu no es farà.

3.L'única modificació "gran" que s'aconsegueix de Carreteres en el projecte de la futura autopista Ma-30 és el desplaçament d'uns 4/5 m del tronc de la via i rotondes en direcció Palma i l'augment de la profunditat de la trinxera de 1 m, mes o menys.
4.Conserven la rotonda a 2 nivells (autopista a baix i rotonda elevada a dalt) en la intersecció Ma-30 i Ma-3011 (camí vell de Sineu) a Son Ferriol.
5.El pont de Can Mairata (on ara hi tenim 1 rotonda) no serà tan alt segons el nivell actual, així que la rampa no començarà devers el Bar Bara/plaça Terol sinó que s'inicia per devers l'IBABSA.
6.Se decideix recuperar totes les signatures recollides de la campanya "AUTOPISTA NO, VARIANT SÍ" durant 2011 i presentar-les al CIM.
7.S'acorda celebrar periòdicament una assemblea popular democràtica oberta a tots els ciutadans, organitzacions i éns associatius ferriolers. La primera assemblea es celebrarà a finals d'octubre o a inici de novembre de 2011.
8.S'intentarà celebrar una audiència amb el Sr. Batle de Palma per exposar-li la situació que tenim dins el poble i els efectes ambientals, de qualitat de vida, econòmics i comercials que provocarà construcció de la futura super via connectora Ma-30.
9.S'intentara formar un bloc comú entre les A.VV. Creu Vermella + St. Antoni + Es Pla + Parròquia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada